Åredalens fjällgård

Möjligheternas fjällgård


Vandrarhem, Läger, Konferens, Släktträff

Vandrarhem

När Åredalens fjällgård inte hyrs ut till hela grupper finns möjlighet att boka vandrarhemsrum med självhushåll. Här har ni möjlighet att välja mellan boende för en person upp till fem gäster i samma rum. De flesta rummen har egen toalett och handfat och några har även dusch eller badkar.

åredalens-fjällgård-sommar-vandrarhem

Åredalens fjällgård är ett rofyllt vandrarhem för självhusåll med bekväma sängar och mörkläggningsgardiner. 

Vi har gratis WiFi i allrummen. Vi har också ett biljard/-pingisrum som är väldigt populärt.

Vi vill att alla våra gäster känner sig välkomna, vår inredning är hemtrevlig och det är väldigt viktigt för oss att det är rent och städat. Är det något ni undrar över eller behöver hjälp med fråga oss så försöker vi fixa det.

Vårt vandrarhem är mestadels obemannat, om vi inte bor på gården bor vi i närheten och är snabbt på plats om ni behöver hjälp med något, allt från den öppna spisen till köket.

Konferens

Kick-off, teambuildning eller planeringsdagar. Åredalens fjällgård passar utmärkt som kursgård för företag oavsett vad aktiviteten är. Hos oss får alla plats. 15 rum med upp till 60 sängplatser. Stora sällskapsytor som lätt kan nyttjas till konferensrum. Fiber finns anslutet till gården från och med hösten 2021, fritt wifi i sällskapsrummen. Det stora restaurangköket innehåller allt man kan önska sig för att tillsammans laga god mat, bara er fantasi sätter gränserna.

åredalens-fjällgård-aktivitetsrum-konferens

Aktiviteter för er gemensamma vistelse finns i massor.

Sommarens aktiviteter är många. Fjällvandra i de närliggande Ottsjö- och Vålådalsfjällen. Prova på flugfiske. Besök Åre och ta kabinbanan upp till toppen och vandrar ner för berget. 

Vinterns största aktivitet är självklart skidåkning både utförs och längd, men även många andra aktiviteter bland annat skoter och isfiske.

Det finns även många andra aktiviteter sommar som vinter som Zip line, ridning, badhus, shopping.

Kontakta gärna oss om ni vill ha tips på ett bra upplägg för vistelse hos oss så hjälper vi er. 

Läger

Klassresa, konfirmationsresa, träningsläger. Åredalens fjällgård passar utmärkt som lägergård oavsett vad aktiviteten är. Hos oss får alla plats. 14 rum med upp till 60 sängplatser. Stora sällskapsytor som lämpar sig bra för att umgås. Fiber finns anslutet till gården. Det stora restaurangköket innehåller allt man kan önska sig för att tillsammans laga god mat, bara er fantasi sätter gränserna.

åredalens-fjällgård-lägergård-kursgård

Årefjällen erbjuder en massa äventyr sommar som vinter.  Ett besök i Åre under sommaren ger besökande från hela landet möjligheten att uppleva fjällvärlden när den är som vackrast. 

Sommarens aktiviteter är många. Fjällvandra i de närliggande Ottsjö- och Vålådalsfjällen. Besök Åre och ta kabinbanan upp till toppen. 

Vinterns största aktivitet är självklart mycket skidåkning men det finns även många andra aktiviteter som Zip line, ridning, skoter, badhus, shopping och längdskidåkning. Kontakta gärna oss om ni vill ha tips på ett bra upplägg för vistelse hos oss så hjälper vi er. 

Grupper

Den stora familjen, släkten, vännerna. Fira kalas, bröllop, släktträff eller bara umgås. Åredalens fjällgård passar utmärkt för stora grupper oavsett vad aktiviteten är. 

Hos oss får alla plats. 14 rum med upp till 60 sängplatser. Stora sällskapsytor som lämpar sig mycket bra för att umgås. Det stora restaurangköket innehåller allt man kan önska sig för att tillsammans laga god mat, bara er fantasi sätter gränserna.

Det stora restaurangköket är smidigt att använda och det närliggande diskrummet gör att det går snabbt att diska bort efter måltiderna. Gården erbjuder stora ytor för gemensamma aktiviteter. Efter en heldag ute i naturen finns en bastu på fjällgården och även biljard- och pingisbord för de som har energi kvar.Ni är varmt välkomna att kontakta oss för bokningar och priser,

073-0284326